Uslovi korišćenja

POLITIKA PRIVATNOSTI

Pravila korišćenja sajta STANDILER.ME

 1. Oglas koji u sebi sadrži linkove do drugih sajtova, koji se bave oglašavanjem nekretnina ili sličnog sadržaja, kao i oglasi (tekstovi i fotografije), koji ne pripadaju oblasti nekretnina, biće uklonjeni sa sajta.
 2. Oglasi, koji nisu u skladu sa zakonskim propisima (uvrjedljivi, nemoralni i drugo) biće uklonjeni sa sajta.
 3. Neovlašćeno korišćenje ili preuzimanje sadržaja ili dijela sajta, bez pismene dozvole smatraće se kršenjem autorskih i intelektualnih prava.
 4. Društvo nije odgovorno za sadržaj sajtova za koje postoje linkovi na sajtu.
 5. Korisnik garantuje da su fotografije koje postavlja njegovo autorsko djelo. U slučaju da treće lice izjavi zahtjev za zaštitu autorskih prava na objavljenoj fotografiji, korisnik koji je dostavio spornu fotografiju je obavezan da Standiler.me pruži punu pravnu zaštitu i nadoknadi eventualno pretrpljenu materijalnu ili drugu štetu.
 6. Standiler.me nije odgovoran za tačnost, istinitost i vjerodostojnost podataka u oglasnoj poruci, a naročito o svojstvu, karakteristikama i stanju oglašenog proizvoda ili usluga. Za sve navedene podatke je odgovoran oglašivač.
 7. Standiler.me ima pravo da prikuplja podatke o korisniku (podaci o računaru i internet provajderu) ili podatke unešene tokom registrovanja, u cilju formiranja svoje arhive, statistike, poboljšanja sadržaja, funkcionalnosti i performansi sajta.
 8. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet portala STANDILER.ME odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 9. Podaci prikupljeni o korisniku predstavljaju tajnu, osim u slučaju grubog kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
 10. Korisnik se prihvatanjem pravila i uslova korišćenja sajta slaže sa povremenim primanjem elektronske pošte koja može povremeno sadržati poruke reklamnog karaktera. Takodje, korisnicima sa verifikovanim brojem telefona STANDILER.ME može slati SMS poruke o novostima na sajtu.
 11. Standiler.me zadržava pravo da promijeni izgled, funkcionalnost i pravila korišćenja sajta bez prethodne najave. Nova politika privatnosti biće pravosnažna u trenutku objave na sajtu.

 

S poštovanjem,

tim Standiler.me