Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Jadranska magistrala 87, Herceg Novi
Prodaja / Stan

Herceg Novi, Bijela - 36 m²

70.072 €

OPIS LOKACIJE:
Objekat se nalazi u Bokokotorskom zalivu u veoma mirnom, ribarskom mestu Bijela, opština Herceg Novi (12km od Herceg Novog, 2km od Kamenara-trajekta, 20km od Kotora, aerodrom Tivat je udaljen oko 12 kilometara, tj preko trajekta 30min). Bijela je uglavnom prilagodjena porodicama. Tu se nalazi više hotela, mnogo privatnih apartmana za zakup, više restorana, kafića, konoba, apoteka, pekara, prodavnica, benzinska pumpa, zdravstvena ustanova, pijaca, osnovna škola, vrtić. Rastojanje do mora je oko 100 m. Plaže u Bijeloj su najrazličitije (šljunak, kamen, sitan šljunak, krupni pesak, pesak, beton) i ima ih mnogo. Ulaz na sve plaže je slobodan, uključujući i hotelske. Voda je čista i na analizama dobija visoku kategoriju kvaliteta. Ulaz u vodu je na svim, osim betonskih, postepen tako da je pogodno za decu. Ovde nema ni meduza, ni ježeva, ni podvodnih oštrih stena, ni velikih talasa, tako da možete bezbrižno da se prepustite uživanju i morskoj vodi.
OPIS ZGRADE:
Stambeno-poslovna zgrada poseduje 13 stambenih jedinica, 1 poslovni prostor / lokal na predviđenoj spratnosti Po+Pr+2+Ps. Stanovi izuzetnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije se nude u strukturi jednosobnih I dvosobnih stanova površina od 28m2 do 70m2. Objekat je udaljen od plaže 100m I jedna od prednosti je pogled na more. Objekat nudi komfor I spoljnog parkinga koji je predvidjen za svaki stan. Objekat je useljiv u leto 2022.god.
INVESTITOR:
VS Invesment iz Beograda. Prethodni projekti investitora u Beogradu su Hadzi-Melentijeva 76, Gospodara Vucica 96 i Grmečka 24.
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Objekat se gradi po najvišim standardima sa skeletnim AB sistemom, klima blokovima, termoizolacijom i hidroizolacijom renomiranih svetskih proizvođača.U izgradnji objekta će biti korišćeni moderni i kvalitetni materijali (Uvozna keramika i sanitarije, tarket višeslojni parket, visoko kvalitetna PVC stolarija), video interfon.

Prateći sadržaji

  • Lift
  • Bazen
  • Garaža
  • Parking
  • Podrum
  • Ostava
  • Bašta

Detalji

Šifra: 18858
Vrsta oglasa: Prodaja
Kategorija: U izgradnji
Vrsta cijene: Standardno
Vrsta nekretnine: Stan
Kvadratura: 36 m²
Broj soba: 1+
Broj kupatila: 1+
Broj terasa: 1+
Stanje objekta: Novogradnja
Tehnička opremljenost: Centralno grijanje
Klima
Struja
Voda
Telefon
Namještenost: Nenamješten
Lokacija: U stambenoj zgradi
Sprat: 2
Ukupno spratova: 3

Kontakt

Corside d.o.o
Email: prodaja@coreside.rs
Tel: +381113010000
Mob: +38163430-614