Donja Lastva, Tivat
Donja Lastva, Tivat
Donja Lastva, Tivat
Donja Lastva, Tivat
Donja Lastva, Tivat
Donja Lastva, Tivat
Prodaja / Stan

Tivat, Donja Lastva - 72 m²

165.600 €

Luksuzni stambeno poslovni objekat, u Tivtu. Objekat je lociran u Donjoj Lastvi na svega 170m od mora. Sa pogledom na more, direktnim pristupom na Jadransku magistralu kao I udaljenoscu aerodroma koji je na 10 minuta voznje od samog objekta dobili smo spoj odlicne lokacije I atraktivnog objekta visokog kvaliteta.
Prilikom projektovanja I planiranja objekta akcenat je stavljen na estetski izgled objekta uz istovremeno obracenu paznju na kvalitet stambenih jedinica. Svi stanovi su komforni, osvetljeni I funkcionalni uz ugradnju kvalitetnih materijala sa vrhunskom zavrsnom obradom. Stambene jedinice poseduju velike otvore sa kojih se pruza vizura ka bokakotorskom zalivu.
Duz celog obima objekta na svim etazama je planirana sadnja biljaka I zelenila u zardinjerama koje se zalivaju po sistemu “kap po kap” koja ovaj objekat cine jedinstvenim u Tivtu I okolini, a u isto vreme cine boravaku objektu prijatnijim.
Ovaj stambeno poslovni objekat poseduje ukupno 17 stambenih jedinica sa poslovnim prostorom u prizemlju. U garazi objekta je smesteno 20 parking mesta, dok se u parteru nalazi jos 10 parking mesta. Stambeni deo objekta cine 8 dvosobnih stanova, 6 trosobnih stanova, 1 dupleks u prizemlju I 2 prostrana penthausa na poslednjoj etazi.
Ovaj dvosoban stan se nalazi na prvom spratu.

Prateći sadržaji

  • Lift
  • Bazen
  • Garaža
  • Parking
  • Podrum
  • Ostava
  • Bašta

Detalji

Šifra: 14262
Lokacija: U stambenoj zgradi
Sprat: 1
Vrsta oglasa: Prodaja
Kategorija: Prodaja
Vrsta cijene: Fiksna
Vrsta nekretnine: Stan
Kvadratura: 72 m²
Broj soba: 2+
Broj kupatila: 1+
Broj terasa: 1+
Stanje objekta: Novogradnja
Namještenost: Nenamješten

Kontakt

Vukicevic Tamara
Email: t.vukicevic@improperty.group
Mob: +38268043408