Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Mazina, Tivat
Sale / Flat

Tivat, Mažina - 42 m²

71.106 €

Ova stambena zgrada u izgradnji nalazi se u mestu Mazina, gradu Tivtu, na 300 metara nadmorske visine i ima zapanjujući pogled na Tivatski zaliv. Udaljen je samo pet minuta vožnje od centra Tivta i rive, Porto Montenegra i samo deset minuta vožnje od aerodroma Tivat. Sadržavaće ukupno 32 stana (37-150 kvadratnih metara) u različitim konfiguracijama raspoređenim na četiri sprata, podzemni parking završen sa 32 prostora i skladišnim prostorom, uređeno dvorište, spoljni parking, bazen i SPA. Svi apartmani biće dizajnirani tako da maksimalno iskoriste prelepe poglede i prirodno svetlo, a svi imaju nesmetan pogled na more. Stambena zgrada je okružena uređenim prostorom. Gradiće se od ekoloških prirodnih materijala proizvedenih od poznatih proizvođača: od drvenih podova i prirodnih nijansi iznutra do vodootporne završne obrade spojene sa prirodnim kamenom izvana; održive tehnologije su u osnovi svih građevinskih procesa. Kupatila su potpuno opremljena. Imanje će biti kompletno sa centralnom vodom, kanalizacionim sistemom, internetom i generatorom električne energije od 24 kV. Smešten daleko od glavne ceste, ovaj kompleks će pružiti željenu privatnost i spokoj i uživa u prelepom pogledu na more, grad i planine. Kompanija za upravljanje imovinom garantuje besprekoran rad svih sistema. Pruža čitav niz usluga, od opremanja paketa do čišćenja i usluga redovnog održavanja.
Ovaj stan se nalazi u prizemlju zgrade. Jednosoban je, ali ima mogucnost dogradjivanja galerije od 22m2. Cena toga bi bila dodatnih 11.000e.
Zgrada je zapoceta u oktobru 2018. godine, a završetak radova je predvidjen za ferbuar 202. godine. Parking mesto se kupuje odvojeno i košta 10.000 evra

Additional contents

  • Elevator
  • Swimming pool
  • Garage
  • Parking
  • Basement
  • Pantry
  • Garden

Details

Password: 14579
Type of add: Sale
Category: Sale
Price type: Non negotiable
Property type: Flat
Quadrature: 42 m²
Bedrooms: 1+
Bathrooms: 1+
Terraces: 1+
Property condition: Under construction
Furnishing: Unfurnished
Location: In residential building

Contact

Vukicevic Tamara
Email: t.vukicevic@improperty.group
Mob: +38268043408